Громадському фонду “Суми” закидають відмивання коштів через 22-річну бізнес-леді

06.06.2018

Як уже писали “Сумські дебати”, громадський фонд “Суми” підозрюють у наживі на облаштуванні Алеї Героїв, зокрема, у цинічному вибиванні грошей із матерів загиблих АТОвців. Роботи над Алеєю тривають уже три роки, однак до фінішної прямої так і не виходять.

Сумський журналіст Сергій Моша оприлюднив у Фейсбуці інформацію, що кидає ще більше тіні на діяльність фонду:

“не Х-ФАЙЛИ

Щодо ГФ “Суми”, який на електромонтажні роботи по меморіалу загиблих АТОвців на 320 тис підрядив ФОП Марєєву Дарину. Ця пані таки дуже шустро набирає замовлення. Мабуть, справжня сучасна бізнес-леді 

За неповний рік роботи – 7 контрактів по виграних тендерах у сфері освіти (Сумський р-н) на 3,2 млн грн.

У свої 22 роки!

Заздріть і вчиться!

А ще недавно вона шукала роботу… сліди резюме збереглися

ЗІ: Alex Takul а хто порекомендував це юне дарованіє?

ЗІ.ЗІ. Свіжачок. Pavel Borisov у коментах зазначив, що Дарина – це ВІН, та ще й старікан. Я не повірив, але Сергей Пушко знайшов доказ… додаю ще скрінчик із вставочкою цитати ;)”.

Нагадаємо, що обласна прокуратура зайнялась перевіркою Громадського фонду “Суми”. Підставою для відкриття кримінального провадження стало звернення одного з народних депутатів України. Як з’ясувалося, до нього звернулися родичі загиблих в АТО, які скаржилися на те, що будівництво Алеї Слави Героям АТО триває не один рік, а закінчитися ніяк не може. Разом з тим, вони підозрюють благодійний фонд “Суми” в шахрайстві.

29 травня прокуратура розпочала кримінальне провадження, в рамках якого будуть перевірені всі відомості і прийнято відповідне рішення, про що обіцяють повідомити пізніше.

У разі, якщо факт шахрайства підтвердиться, особам, причетним до цього, загрожує позбавлення волі на строк до 3 років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: