Водій на “Мерседесі” збив пішохода і втік

06.06.2018

Подія трапилась вчора о 18.20 по вулиці Робочій у Шостці. На місце пригоди виїздила слідчо-оперативна та група реагування патрульної поліції. З’ясувалося, що водій позашляховика «Мерседес» скоїв наїзд на 20-річного пішохода, який перетинав проїзну частину поблизу пішохідного переходу. Травмованого забрала в лікарню «швидка», а от водій автомобіля зник з місця пригоди.

Пошкоджений та покинутий автомобіль правоохоронці знайшли за кілька метрів від аварії, у дворі багатоповерхівки. На розшук водія був зорієнтований увесь особовий склад Шосткинського відділу поліції.

«Вжитими оперативними заходами, працівники поліції за кілька годин встановили особу водія, – коментує Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Чоловіку 37 років, мешканець Глухова. Його знайшли та допитали. Як пояснив він правоохоронцям, з місця аварії втік, бо злякався».

Наразі потерпілий знаходиться у місцевій лікарні. Медики діагностували у нього перелам ноги, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та чисельні забої і садна кінцівок.

А за фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатація транспорту особами, які керують транспортними засобами», в рамках якого тривають слідчі дії та встановлюються обставини дорожньої аварії.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: