Мер готовий оголосити голодування

06.06.2018

6 червня у Конотопі відбулося анонсоване засідання 26 сесії міської, але не принесло жодних результатів –  ні позитивних, ні негативних.

У сесійній залі були присутні працівники КП «Конотопське трамвайне управління», які вже тривалий час не отримують заробітної плати.

Впродовж двох годин в залі засідань постійно точилися дискусії, то з приводу порядку денного, то законності дій міського голови та інше. Проте депутати не розглянули жодного питання.

Після чергової суперечки під крики мера “Ганьба!” та заклики “Чому ви їх випускаєте? Це ж ідуть ваші зарплати, ремонт доріг, шкіл, ліки для діабетиків! Бачите, вони тікають!” частина обранців покинула сесійну залу, а міський голова оголосив про перерву.

Представники КП “Конотопське трамвайне управління” заявили, що «залишаться у сесійній залі та будуть голодувати до того часу, поки депутати не почнуть працювати». Мер Артем Семеніхін висловив їм свою підтримку:

” Я тут буду разом з ними жити, поки депутати не зберуться і не проголосують. Якщо люди оголосять голодування – я буду голодувати разом з ними. Я і все мої заступники – разом з вами. Зараз я оголошую перерву сесії і хочу одразу застерегти громаду від того, що збираються провести не законні сесії. Я прошу підготувати залу для перебування людей, головного лікаря – надати сюди медперсонал для цілодобового чергування. Якщо працівники трамвайного управління прийдуть з дітьми, я дам розпорядження облаштувати тут ліжка”.

Про дату та час проведення наступного засідання не повідомлялося.

Джерело: http://konotop.in.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: