Містян вразили “мерські” листівки про необхідність підвищення тарифів

07.06.2018

6 червня у своїх поштових скриньках глухівчани знайшли листівки відверто провокаційного характеру та сумнівного змісту. Текст на папері викладено у вигляді звернення міського голови до мешканців Глухова з його щирими привітаннями з приводу того, що в місті начебто піднято тариф на воду аж на 60% та передбачається неминуче стрімке зростання тарифів на електроенергію, газ та гарячу воду.

У листівках сформульована така думка: оскільки ми прагнемо у Європу, то і тарифи у нас мусять бути європейськими, тому підняття їх було цілком виваженим та свідомим рішенням.

“Хоча теза про гарячу воду красномовно вказує на те, що людина, яка це писала, жодного поняття не має, що в Глухові нема централізованого постачання гарячої води.

Звісно, такі інформаційні вкиди спрямовані на введення в оману довірливого читача та мають на меті зганьбити імідж міського голови та сприяти створенню негативної думки громадськості про нього. Тому радимо глухівчанам не засмічувати голову результатами інформаційної пропаганди, що вже віддавна стала в Глухові зброєю регулярного застосування в руках окремих людей, які не бачать інших шляхів ведення політичного спарингу з Мішелем Терещенком. Хоча є деяка вигода від цих папірців – долучайтеся до впровадження сортування та окремого збору сміття! Макулатуру можна здати в пункти прийому вторинної сировини по Києво-Московській, та навпроти приміщення колишнього Головпоштамту”, – пише радниця мера Глухова Оксана Друпп.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: