Директор діагностичного центру звернулася до поліції

07.06.2018

До поліції звернулась директор діагностичного центру в Шостці. Вона розповіла, що невідомий із підсобного приміщення їх лікувального закладу викрав електричну болгарку високої потужності.

«На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, – розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – А переглянувши відео з камер спостереження, яке було передано правоохоронцям, вдалось швидко вирахувати зловмисника. На відео було чітко видно лице 33-річного неодноразово судимого за майнові злочини місцевого жителя, якій мешкав у сусідній багатоповерхівці. До нього одразу навідались. Підозрюваний був удома. І хоча спочатку чоловік заперечував свою провину, стверджуючи, що не причетний до жодної крадіжки, після перегляду відео, зізнався у скоєному».

Крадений електроінструмент правоохоронці вилучили та в найближчий час після проведення всіх слідчих дій повернуть власникам. А у відношенні зловмисника відкрили чергове кримінальне провадження за крадіжку за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, яка передбачає до шести років позбавлення волі, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: