Жінка обікрала родичів, щоб заплатити борг за комуналку

07.06.2018

До Глухівського районного відділу поліції звернулася місцева жителька, та повідомила, що після перебування у неї в гостях рідної тітки, вона вже кілька днів не може знайти свої золоті сережки. Як з’ясували правоохоронці, одного дня в гості до дівчини завітала її тітка, і поки племінниця вийшла з будинку кудись у своїх справах, гостя швиденько поклала собі в кишеню золоті сережки, знаючи місце, де вони зберігаються.

Через кілька днів історія повторилася, щоправда тепер крадіжку 37-річна жінка скоїла з помешкання своєї сестри, коли та запросила її до себе в гості. Тут після візиту рідні «кудись поділися» золоті чоловіча каблучка, обручка та ланцюжок з кулонами.

Поспілкувавшись між собою, окрадені племінниця та сестра, почали здогадуватися, хто міг вчинити у них крадіжки коштовностей, та звернулися зі своїми підозрами до поліції, – коментує начальник Глухівського відділу поліції Роман Невожай. – Ми відкрили кримінальне провадження за ч. 2 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України та швидко, з’ясували, що вкрадені у родичів ювелірні вироби, зловмисниця здала в ломбард, отримавши за них гроші у сумі близько 6500 гривень, які планувала витратити на погашення боргу за газ і електроенергію. Зрозумівши, що покарання не уникнути, нечиста на руку родичка, аби пом’якшити свою провину, викупила з ломбарду закладені нею ж речі, а поліція вже повернула їх справжнім власникам».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: