У Сумах відбувся конкурс принцес

08.06.2018

У Сумах у Палаці культури «Хімік» відбувся конкурс талантів «Попелюшка в країні чудес» .

Одинадцять учасниць віком від 4 до 11 років – одинадцять принцес. Яка саме – мали обрати самостійно й втілити цей образ на сцені.

Валерія Клочко була принцесою «Червоненькою квіточкою», Поліна Підлісна – Меріду, бо дуже любить стріляти з лука, найменша учасниця 4-річна Ніка Погоржельська – Міні-Маус.

«Я ходжу на танці й у нас є танок космічні агенти і я вирішила показати саме цей танок з моїми друзями й тому я називаюся Принцеса Космічного танцю», – розповіла Ніка Зінченко.

Діти представили три садочки та сім шкіл, від однієї – дві «принцеси». Учасниці мали презентувати себе тричі: у візитівці, дефіле та у талантах.

«Щоб дитина безумовно була більш-менш обдарована, далі було б дуже гарно аби дитина наприклад має гарну пам’ять, фантазію, тому що треба існувати в якихось запропонованих обставинах, театралізованих безумовно, треба гарно носити одяг», – прокоментувала голова журі «Попелюшка в країні чудес» Наталія Черкасенко

Кращу «принцесу» за умовами конкурсу не визначають. Кожна конкурсантка отримала титул, солодкі призи, подарунки. Окрім того двом вручили путівки до оздоровчого табору і двоє дівчат отримали грошову винагороду – 250 грн.

Джерело: http://tv.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: