У квартирі сусідські фекалії пруть з усіх дірок

08.06.2018

В одній з охтирських квартир фекалії пруть з усіх дірок: каналізаційні стоки залили ванну, раковину та унітаз, а коли сантехніка була наповнена по вінця – густа та смердюча маса відправилася у недалеке плавання кімнатами. І це не вигадки запаленого мозку кіношників і не замальовки фільму жахів, а буденні реалії пенсіонерки Раїси Михайлівни Хорошун, яка має квартиру у двоповерхівці за адресою вул. Коцюбинського, 1.

Журналісти на власні очі переконалися у серйозності ситуації. Раїса Михайлівна провела екскурсію у власній квартирі. Ванна та унітаз – у залишках туалетного паперу та сусідських фекалій.

У кімнатах тхне, немов у каналізаційному колекторі – здається, що їдкий сморід оселився у приміщенні надовго. Господиня лавину обурення направляє у бік підприємства та його директора Парасковії Шрамко:

– У мене багато запитань і нарікань на роботу обслуговуючої компанії ПП «Жилкомсервіс». Через несистематичне відкачування каналізаційної бочки, яка, до речі, розміщена на відстані 10 метрів від під’їзду і поруч з дитячим майданчиком, що також є порушенням санітарних норм, мені доводиться вимивати калові маси та сечу з підлоги власної квартири. Незважаючи на те,  що я систематично сплачую за стоки «Жилкомсервісу», до слова, 25 травня я сплатила 640 грн. за квитанцією, належного надання обіцяних послуг з обслуговування прибудинкових комунікацій та вчасного відкачування нечистот з каналізаційної ями на практиці не видно. Асенізаторська машина постійно на ремонті, а повинна тричі на тиждень: щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці відкачувати стоки з бочки, а в дійсності виїздить 5-6 разів на місяць.

До розмови долучився й сусід Павло Васильченко:

– Я б оту фірму (мова йде про «Жилкомсервіс») розігнав би на всі чотири сторони. Рахунки за послуги не забувають виставляти, а коли справа доходить до відкачування стоків – дзуськи. Я вже мовчу про те, що двірник став приходити 2 рази на тиждень замість щоденного прибирання, як це було раніше. А що під’їзд вже більше 10 років ніякого ремонту не бачив, то це вже тема для іншої розмови…

Джерело: roxolana.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: