Заступник начальника сумської колонії намагався затягнути розгляд своєї справи у суді

09.06.2018

До Апеляційного суду Сумської області ще на початку квітня цього року надійшла апеляційна скарга сторони захисту на постанову Зарічного районного суду м. Суми, якою заступника начальника сумської колонії було визнано винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 130 КУпАП, та на рік позбавлено права керування транспортним засобом. Проте, через численні відводи захисника, апеляційний суд лише зараз наблизився до розгляду апеляційної скарги по суті.

Сьогодні суддя Юлія Філонова розглянула заяву сторони захисту про відвід Наталії Литовченко, судді, якій за результатами автоматизованого розподілу була передана апеляційна скарга для розгляду. Зазначимо, що під час першого судового засідання про адміністративне правопорушення заступника начальника сумської колонії його захисник заявив відвід Наталії Литовченко. За результатами автоматизованого розподілу, заяву захисника про відвід судді Литовченко було передано судді Юлій Філоновій. Проте й суддя Філонова не встигла розглянути відвід колеги, оскільки їй самій було заявлено відвід. Заяву про відвід судді Філонової мав розглянути суддя апеляційного суду Володимир Рунов, якому захисник згодом також висловив квоту недовіри.

Розірвати, здавалося б, безперервне коло відводів вдалося судді Валерію Матусу. За результатами розгляду заяви захисника, він відмовив в задоволені його заяви про відвід судді Рунову. А далі по-ланцюжку: суддя Рунов відмовив у задоволенні відводу судді Філонової, яка сьогодні відмовила апелянту у задоволенні його заяви щодо відводу судді Литовченко. Таким чином, апеляційний суд вже незабаром має призначити чергове судове засідання по справі адміністративного правопорушення заступника начальника сумської колонії.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: