Жителі Сумщини – без скрапленого газу через несвоєчасний аукціон

09.06.2018

Начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Людмила Зерниченко роз’яснила ситуацію із забезпеченням сільських жителів скрапленим газом на Конотопщині.

Через несвоєчасне проведення спеціалізованого аукціону з продажу скрапленого газу для потреб населення, ТОВ «Харківрегіонгаз» з 1 травня 2018 року призупинило забезпечення населення скрапленим газом в балонах для приготування їжі. Постачання скрапленого газу для мешканців Конотопського району відновлюється з 21 червня 2018 року.

Станом на 1 січня 2018 року у Конотопському районі налічується 3872 зареєстрованих абонентів. Протягом 2017 року відповідно до поданих заявок було реалізовано вищезазначеним абонентам 5740 балонів скрапленого газу.

Реалізацією скрапленого газу в балонах по Конотопському району займається Конотопська дільниця скрапленого газу ТОВ «Харківрегіонгаз». Для заявок на постачання скрапленого газу потрібно звертатися за тел.: (067) 6939475.

Фахівцями ТОВ «Харківрегіонгаз» здійснюється наповнення, опосвідчення, доставка та підключення балонів зі скрапленим газом зареєстрованим абонентам. Опосвідчення балонів скрапленого газу проводиться раз у два роки та коштує 57,00 грн з урахуванням ПДВ. Оформлення абонентської книжки коштує 176,00 грн. та відповідно переоформлення 96,00 грн.

Джерело: http://konotop.in.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: