З’явилася інформація про стан потерпілих від вибуху в нічному клубі

10.06.2018

У результаті вибуху в нічному клубі “Луна”, який стався сьогодні вранці, 10 червня, постраждали восьмеро відвідувачів закладу віком від 20 до 34 років, з них – одна дівчина.

Двоє потерпілих госпіталізовані до Сумської міської лікарні № 5, решта – до обласної клінічної лікарні. Їхній стан характеризується як середньої тяжкості. Важких осколкових поранень немає. “З ними у двох операційних працюють хірурги, судинні хірурги,  – повідомив начальник управління охорони здоров’я Сумської ОДА Сергій Бутенко. – Мені через кожні півгодини доповідають про стан госпіталізованих, і наразі підстав говорити про те, що життя когось із них знаходиться під загрозою, немає”. За його словами, на місце події виїжджали 5 бригад „швидкої допомоги”.

Окрім 7 госпіталізованих, за медичною допомогою звернувся також охоронець закладу та ще один відвідувач, який захотів лікуватися амбулаторно.

Нагадаємо, сьогодні вранці затримано 28-річного сумчанина, якого охоронці нічного клубу “Луна” перед цим не хотіли пропускати до розважального закладу. Той, одягши балаклаву, на сходовому майданчику перед входом у клуб шбурнув гранату в людей.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: