Комунальники зібралися на народне віче

10.06.2018

Сьогодні, 10 червня, у Конотопі відбулось народне віче. Трамвайники, які нещодавно оголосили страйк у зв’язку з невплатою заробітної плати, біля пам’ятника Шевченку взивали до совісті депутатів, вимагаючи їх ухвалити бюджет міста.

Люди погрожують віддати на утримання депутатам своїх дітей, бо в них вже нема за що це робити. Заборгованість по заробтній платі працівникам Конотопського трамвайного управління, за словами страйкарів, складає біля 1 млн грн.

Мер Конотопа, виступаючи на віче, також додав, що через неприйнятий бюджет помирають діабетики, бо немає інсуліну, розбиваються авто, бо неможна відремонтувати дороги, не ремонтуються покрівлі. Також Артем Семеніхін заявив, що можливо, влада буде вимушена повернутись до поборів у школах і садочках, бо немає грошей на фарбу і миючі засоби.

Очільник Конотопа зазначив, що рішення про фінансування КТУ, прийняте депутатами, було незаконним і виконувати його він не має права. З цього приводу Артем Семеніхін звернувся до вищого керівництва поліції і до ГПУ, СБУ.

Відео – за посиланням.

Нагадаємо, у Конотопі зупинилися трамваї.

Джерело: konotop.in.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: