У Сумах затримали компанію молодиків із наркотиками і психотропами

11.06.2018

Нагадаємо, в області триває загальнодержавна операція «Мак», націлена на виявлення та знищення незаконних посіві маку та коноплі. Один з таких посів викрили і краснопільські поліцейські на присадибній ділянці 33-річного чоловіка, який насіяв та вирощував 30 кущів конопель.

А от в Сумах під час патрулювання міста у поле зору поліції потрапили одразу п’ятеро молодиків віком від 24 до 39 років. Чоловіків вирішили зупинити та перевірити. Так, при поверхневому огляді одягу та речей, правоохоронці знайшли шприци заповнені рідиною, схожу на опій ацетильований та психотропну порошкоподібну речовину білого кольору.

Двох зловмисників виявили кролевецькі та недригайлівські поліцейські. Вони також при поверхневій перевірці чоловіків, одному з яких 40, іншому 21 рік, вилучили марихуану.

Ще трьох «поціновувачів» наркотиків викрили під час санкціонованих обшуків. Шприц із речовиною, схожу на наркотичну, виявили оперативники Роменського відділу поліції за місцем мешкання у 51- річного жителя району, макову соломку та концентрат з неї виявили у 45-річного жителя Охтирки, а от у 36-річного буринчанина – згорток з марихуаною.

Всі вилучені речовини працівники поліції направили на експертне дослідження. І якщо за ознаками ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту», їх власникам загрожує кримінальна відповідальність за відповідними частинами, то за фактом незаконного вирощування конопель у відношенні їх власника склали адмінпротокол.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: