Буйний АТОвець потрапив під кримінал

13.06.2018

Близько дев’ятої години вечора до чергової частини Лебединського відділення поліції надійшов телефонний дзвінок від місцевої мешканки. Жінка попросила допомогти вирішити конфлікт зі своїм чоловіком, який погрожував вигнати її з будинку разом із малолітньою дитиною.

За вказаною адресою виїхав місцевий наряд сектору реагування патрульної поліції. Зустріла їх схвильована заявниця, яка вказала правоохоронцям на свого цивільного чоловіка, який, окрім того, що постійно влаштовує сварки, у сараї їх домогосподарства ховає гранати та наркотики.

“Аби убезпечити родину від можливих нещасних випадків, поліцейські одразу провели невідкладний обшук вказаного приміщення, де виявили гранати Ф-1, РГД-5 та РГН-254. Також наші співробітники вилучили висушені 33 рослини конопель та згорток з марихуаною, – коментує Михайло Хобот, т. в. о. начальника Лебединського відділення поліції. – Їх власником виявився 30-річний військовослужбовець, який нещодавно повернувся із зони бойових дій зі cходу країни. Він пояснив правоохоронцям, що наркотики зберігав для власного вживання, а гранати привіз, аби глушити рибу”.

Все вилучене правоохоронці направили на експертне дослідження. А за фактами незаконного зберігання зброї та наркотиків відкрили два кримінальних провадження – за ч. 1 ст. 263 та ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України, в рамках яких слідчі з’ясовують всі обставини цих правопорушень. В разі доведення вини власнику нелегальної зброї та наркотиків загрожує кримінальне покарання аж до семи років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: