Стали відомі подробиці потрійного вбивства на Білопільщині

13.06.2018

Як уже повідомляли “Сумські дебати”, у ніч з 10 на 11 червня в селі Старі Вирки Білопільського району місцевий 71-річний чоловік з мисливської рушниці застрелив двох приятелів старшого сина, а потім під час бійки завдав смертельного удару ножем і йому самому.

Поліція Білопільського району розслідує злочин, передбачений ст. 115 ч.2 п.1 КК України (навмисне убивство двох і більше осіб), у скоєнні якого обґрунтовано підозрюється 71-річний чоловік.

«За попередніми даними, чоловік посварився зі своїм 46-річним сином. Батька підтримав молодший, 37-річний син. Старший син зателефонував своїм друзям і попросив забрати його машиною з батьківської домівки. Та поява на подвір’ї сторонніх осіб тільки погіршила ситуацію, – коментує Андрій Анісімов, начальник Білопільського відділення поліції ГУНП області. – Пенсіонер виніс двоствольну рушницю і вистрелив з обох стволів у товаришів сина, в результаті чого загинули 27-річний житель Ворожби та 22-річний юнак з Білопілля. Третій з приїжджих вихопив у літнього чоловіка рушницю і відкинув геть, після чого вибіг з подвір‘я і телефоном викликав поліцію. За цей час, поки тривала розмова, смертельне ножове поранення у груди отримав і сам старший син пенсіонера».

Батька та молодшого сина за годину працівники поліції затримали поблизу одного з нічних магазинів сусіднього містечка.

Учора після проведення необхідних слідчих дій 37-річного сина підозрюваного відпустили додому. Стосовно батька суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому вже оголошено про підозру у скоєнні убивства.

Всіх трьох загиблих учора поховали на кладовищах Білопілля, Ворожби та Старих Вирків.

Слідчі дії по кримінальному провадженню тривають.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: