Сумчанин повторив світовий рекорд

13.06.2018

Спробу встановити рекорд Гіннеса у підтягуванні з додатковою вагою за одну хвилину здійснив 18-річний Артем Сіробаба. Головна умова рекорду – чистота техніки виконання. Хват – прямий широкий. Додаткова вага – 18 кілограмів. Була відеофіксація рекорду та спостерігачі. Щоб перекрити існуючий рекорд, спортсмен мав підтягнутисяза хвилину мінімум 33 рази.

«Було важко, але, як на мене, все вийшло, не можу більше нічого сказати зараз. Будемо відправляти заявку з повним пакетом документів, фотозвіт і будемо чекати три місяці,як мінімум», – розповідає Артем Сіробаба.

«Техніка була бездоганна, хлопець готувався довгий час, не однократно також виступав», – зазначив Олександр Ткач, головний суддя.

Ідея встановити рекорд Гіннеса з’явилася в Артема понад три місяці тому. «Заявили про свої наміри у штаб-квартиру в Лондон, вони прислали в електронному варіанті всі свої вимоги, усі свої бланки. Син вже повторив світовий рекорд і декілька разів перевершив обласний рекорд якраз у підтягуванні з додатковою вагою», – розповів батько Артема В`ячеслав Сіробаба.

Наразі спортсмен готується взяти нову висоту: «Теж підтягування, але з трохи більшою вагою, далі за обставинами, вийде-не вийде».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: