Володимир Пилипейко подарував телевізор дитсадку, де навчаються діти з особливими потребами

13.06.2018

Депутат Сумської обласної ради від ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Володимир Пилипейко зробив черговий подарунок шосткинській малечі. Цього разу він завітав до ДНЗ №9 «Десняночка» – у групу, де виховуються діти із затримкою психологічного розвитку.

«На початку року вихователь групи «Мережана хатка» та педагогічний колектив закладу звернулись до мене з проханням придбати для дитячого садочка телевізор, – говорить Володимир Пилипейко. – У цій групі займаються діти із затримкою психологічного розвитку, які мають особливі освітні проблеми. Телевізор малечі вкрай необхідний для проведення розвивальних ігор, щоб краще зацікавити їх, привернути увагу до матеріалу, виховувати інтерес до занять зі спеціалістами».

Дитячий садок – місце, де діти розвиваються, опановують правила поведінки, отримують знання, зазначає депутат-опозиціонер. Тому сучасний телевізор стане їм у нагоді.

Малюки від подарунку були в захваті. Одразу з цікавістю грали в ігри та слухали новий матеріал.

Володимир Пилипейко каже: «Допомагати такій малечі завжди приємно. Особливо у такі хвилини бачити їх щасливі обличчя, бо діти це наш найцінніший скарб і наше майбутнє!»

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: