Активістка звинувачує вчителя у фізичному знущанні над школярами

13.06.2018

Хоча навчальний рік уже завершено, на Сумщині назріває гучний освітянський скандал. Конотопська активістка Інна Панченко через Фейсбук вимагає негайної реакції правоохоронних органів на знущання над дітьми у школі села Терни. За її словами, вчитель географії застосовує фізичну силу до учнів прямо під час уроків. Більше того, стверджує конотопчанка, після тортур педагога один із хлопчиків намагався вчинити самогубство прямо в стінах навчального закладу.

“ВИМАГАЮ НЕГАЙНОГО ЗВІЛЬНЕННЯ!

МОЄМУ ЛЮДСЬКОМУ, ГРОМАДСЬКОМУ ТА МАТЕРИНСЬКОМУ ОБУРЕННЮ НЕМАЄ МЕЖ!

Крик батьківської душі у пошуках правди та справедливості докотився і до мене як журналіста та депутата Сумської обласної ради Сергій Демеха .

У школі села Терни на Сумщині працюють справжні #ДЕСПОТИ!

На відео та фото #ВЧИТЕЛЬ географії #РЗЯНІН Дмитро Миколайович.

Це лише мізерна частина того, що дозволяє собі у процесі навчання дітей цей #ПОКИДЬОК !

Під час одного з чергових таких рукорозпускань ця стадна скотина в чоловічій подобі на відстані розведених рук з усієї сили звела двох учнів лобами, від чого обоє отримали #ГЕМАТОМИ та #СТРУСИ_МОЗКУ!

А після чергового такого навчально-виховного процесу одного з хлопчиків ЗНІМАЛИ З ПЕТЛІ під час уроків в результаті #СПРОБИ #ПОВІШЕННЯпрямо у стінах школи!

Покриває весь цей страшний злочин, що переріс у звичну систематичність відповідальна за все, що робиться у школі особа – #директор Тернівської ЗОШ #ВИНОГРАДОВ Олександр Григорович, з яким у вчителя-диявола давні дружні стосунки!

Рідні учнів вже два місяці не можуть добитися правди. Поліція не вбачає у даних діях складу злочину, адже зі слів географа все це – наочна частина учбового процесу, такі собі інноваційні технології!

ТО нах… нам така поліція?

Чи мало дитячих скалічених доль і навіть смертей в Україні?

Чи мало горя принесла ця псевдореформа, знищивши всю структуру правоохоронної системи?

ЗВЕРТАЮСЬ до поліції, прокуратури Сумської області, до начальника управління освіти , чиновників всіх рівнів та до всіх небайдужих, хто хоче і може вплинути на ситуацію !

Не провокуйте народ!

Не беріть гріхів на душу!

Не породжуйте ненависть!

Не калічте людські душі!

Не доводьте до повного отустошення та зневіри простих людей!

НЕГАЙНО ВІДРЕАГУЙТЕ!

ВИМАГАЮ та БЛАГАЮ:

1. Звільнення директора навчального закладу.

2.Звільнення вчителя-садиста.

3.Покарання винних згідно чинного законодавства з позбавленням права будь-коли обіймати займані посади та наближатися у ході трудового процесу до дітей!”, – пише Інна Панченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Керівник відділу комунікації ГУ НП у Сумській області Ельвіра Біганова, яку активіста позначила у своєму пості, наполягає на тому, що перш ніж  звинувачувати вчителя і роздмухувати скандал, потрібно детально розібратися у ситуації, а визнати винним його може тільки суд.

“послушайте, прежде чем вешать ярлыки и сеять панику нужно разобраться. лично я как пользователь фейсбука, вижу показ болевых приемов. и что то не видно, чтобы рядом стоящие дети были напуганы. в глазах вижу любопытство. хотите разобраться – обратитесь в полицию”, – прокоментувала допис Біганова.

А прес-секретар прокурора Сумської області Наталія Науменко звернула увагу на те, що фото, які ілюструють розповідь Панченко, видаються давніми:

“На дошці написана дата – 4.05.05. Фото не схожі на ті, які зроблені нещодавно. Це мої припущення. Якщо по суті, то завтра все з’ясуємо”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: