У чемпіонаті Сумщини Верхня Сироватка зіграє з липоводолинським «Альянсом»

14.06.2018

Цієї суботи, 16 червня, об 17:00 в місті Ромни, на стадіоні ім. Володимира  Окіпного відбудеться матч Вищої ліги чемпіонату Сумської області між ФК «Альянс» із Липової Долини та ФК «LS GROUP» (Верхня Сироватка).

Нагадаємо, що ФК «Альянс» є минулорічним бронзовим призером чемпіонату Сумщини та має кількарічний аматорський футбольний досвід.

Проте амбіційний дебютант цьогорічного чемпіонату ФК «LS GROUP» (Верхня Сироватка) із однойменного приміського селища Сум доволі впевнено бере участь в обласному чемпіонаті та за наслідками трьох турів вже займає перше місце.

Команда переграла таких досвідчених грандів, як ФК «Тростянець» та ФК ТОВ «Велетень», розгромила 8:2 ФК «Шостка». У Кубку регіонів Сумщини команда вийшла до півфіналу та очікує матч-відповідь із ще одним футбольним клубом Сумського району – «Колос».

За думкою фахівців, причиною успіху команди є принципова та безкомпромісна гра, футболісти ведуть вольову боротьбу на кожній позиції та клаптику поля.

Відмітимо, що вперше за історію чемпіонату Сумщини обласний центр  не представлено жодною командою, внаслідок чого вболівальникам та любителям футболу доведеться спостерігати лише за матчами приміської команди з Верхньої Сироватки.

Головний тренер клубу Ярослав Песоцький: «До цього поєдинку готуємося в звичайному режимі, як і до попередніх матчів турніру. Розбираємо сильні та слабкі сторони суперника, аналізуємо, робимо висновки, на матч націлюємося у всеозброєнні. Розуміємо, що нас чекає непроста гра на виїзді. Суперник ставить амбітне завдання – стати переможцем турніру. Сукупність таких факторів, як втрата «Альянсом» очків у попередньому турі, їхня домашня гра та, головне, новий виклик для нас, дають підстави передбачити, що буде надзвичайно тактична та технічна гра. Ми налаштовані рішуче – тільки переможні очки».

Президент ФК «LS GROUP» Геннадій Дем‘яненко: «Очікуємо напружений матч, у якому обидві команди порадують своїх вболівальників грою високого рівня. До матчу готові, у наших хлопців великі перспективи та хороші шанси».

Отже, запрошуємо вболівальників обох команд та любителів футболу на матч, гра обов’язково подарує хороший настрій та позитивні емоції.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: