Микола Березін: Усі згодні на паритетних умовах зрушити з місця проблему доріг

14.06.2018

Неодноразові зустрічі голови бюджетної комісії облради, депутата фракції «Відродження» Миколи Березіна з аграріями Сумщини дали свій результат. Сільськогосподарники зібрали 16 млн грн — таким чином вони погодилися взяти фінансову участь у відновленні автошляхів області, адже саме через надмірну вагу великих трейлерів, що перевозять сільгосппродукцію, у першу чергу і руйнується асфальт.

Наразі тривають пошуки виконавців робіт, які проведуть ремонт доріг. Зокрема, мова йде про ділянку шляху Суми-Миропілля, що перебуває у жахливому стані.

«У фінансуванні ремонтних робіт на окремих ділянках доріг можуть і повинні брати участь і держава, і місцеві органи влади, і підприємства, — переконаний Микола Березін. – Так, на ремонт ділянки дороги Суми-Миропілля кошти мають надійти з державного та обласного бюджетів, а також із Миропільської ОТГ, від сільгоспідприємців. Усі згодні на паритетних умовах зрушити з місця цю проблему. Бо розуміють: без залучення додаткових коштів нам ще довго доведеться наводити лад на дорогах».

На засіданні бюджетної комісії депутати також розробили Програму, в якій розписали головні «дорожні» потреби області. Акцент зробили на тому, що кошти насамперед надаватимуться тим районам, де буде програма співфінансування.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: