Суд не може визначити межі земельних ділянок сусідів

14.06.2018

До “Електронної книги скарг України” звернулася жінка, мати якої проживає у Конотопі. Вже протягом тривалого часу суд не може визначити межі земельних ділянок сусідів. Вона скаржиться, що судді в Конотопі не звертають уваги ні на які аргументи в цій справі, а стоять, чомусь, на своєму. Тому просить втрутитися журналістів.

“Вже просто втрачаю здоровий глузд від повного свавілля маминого сусіда і від бездіяльності поліції, прокуратури та суду м. Конотоп Сумської області!

Допоможіть, бо буде самосуд або з мого боку, або з боку цього виродка! Суд, який тривав рік і 4 місяці мав поставити крапку в стосунках і визначити чітко межу, між земельними ділянками, оскількі всі попередні інстанції моєю матір’ю були пройдені і всі радили звертатися до суду. Проте відповідач на суді – сусід – не лише не став аргументувати свою точку зору на суді, але й погрожував розправою в присутності судді, свідків та двох адвокатів (все це має бути на аудіозаписі судового засідання).

Одначе, така поведінка не лише не обурила суддю, але й винесене нею рішення суперечить не лише Кодексу, але й здоровому глузду: вона виносить рішення залишити все, як і було до суду.

Виникає логічне запитання: навіщо весь український народ утримує таких суддів (прокурорів, поліцію) оплачує їм зарплату в рази більшу, ніж у більшості населення? Чи не для того, щоб вони або брали хабарі або виносили ось такі ніякі рішення? Всі документи є і з ними можна ознайомитись.

Проте мене бентежить інше: я проживаю в Києві і більше двох років боюсь за життя та здоров’я своїє мами, проте все лишається на своїх місцях і нікому справи не має до великої купи заяв, що писались по всіх правових інстанціях м. Конотоп і не тільки! Я дуже хочу надати розголосу цій справі і на її прикладі показати всій Україні? яка у нас недолуга влада в країні. Як у нас не захищена пересічна людина”, – написала вона.

Джерело: http://konotop.in.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: