Гра у карти закінчилася поножовщиною

14.06.2018

Повідомлення про поножовщину в одному з приватних будинків Краснопільського району до поліції надійшло від лікарів бригади «швидкої допомоги». Медики повідомили, що до приймального відділення був доставлений зі свого будинку 48-річний чоловік з діагнозом «різана рана передньої черевної стінки живота».

«На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції, – коментує Віталій Гордієнко, начальник Краснопільського відділення поліції. – Правоохоронці встановили, що пізно вночі кілька товаришів грали в карти, розпивали спиртне, після чого між господарем будинку та одним з гостей виник конфлікт. Хазяїн попросив 65-річного приятеля полишити його будинок і повернутися додому, а той, ображений, схопився за ножа. І в результаті спричинив йому поранення в області черевної порожнини».

Зловмисника правоохоронці розшукали за місцем мешкання. Чоловік після скоєного пішов додому та ліг спати. Протверезівши, він навіть згадати не міг, яка ж причина спонукала його до сварки, тож у всьому звинуватив горілку.

І хоча нині підозрюваний дуже шкодує про свій вчинок та готовий матеріально допомогти приятелеві у лікуванні, все ж таки стосовно нього в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: