Вийшло друге видання книги про сумського олімпійського чемпіона

14.06.2018

За сприяння обласної влади в рамках програми підтримки місцевого книговидання вийшло друге доповнене видання книги письменника і журналіста Олександра Вертіля «Олександр Шапаренко: на гребені хвилі».

Книга присвячена життєвому і спортивному шляху нашого славного земляка, легендарного майстра швидкої води, дворазового олімпійського чемпіона з веслування на байдарках, Почесного громадянина Сум Олександра Шапаренка.

У порівнянні з першим, віддрукованим в 2015 році також в рамках зазначеної програми, нинішнє містить нові розділи і більш ста кольорових і чорно-білих фотографій, деякі з яких публікуються вперше.

Зокрема, доповнено сторінки про активну громадську та просвітницьку діяльність ветерана спорту в останні роки, його численні зустрічі і спілкування з шанувальниками спорту в Сумах та області.

Але в основі – розповідь про дитинство і юність, важкий шлях до олімпійських вершин, близьких серцю тренерів, наставників, друзів.

Як і попереднє видання, це також розраховане на широке коло читачів, в тому числі юнаків і дівчат, які мріють про власні спортивні досягнення.

Основну частину тиражу отримають бібліотеки, вузи, спортивні установи області тощо.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: