Очільник області вчергове пройшов шляхом донора

14.06.2018

З нагоди Міжнародного дня донора Голова облдержадміністрації Микола КЛОЧКО разом зі своєю дружиною долучилися до здачі крові в Сумському обласному центрі служби крові.

«Нинішнє свято не тільки визнане, а й дуже рідне і особливе для сумчан, Сумщини загалом. Адже обласний центр служби крові став і центром гуртування, єднання патріотів-донорів навколо високої мети служіння людям, – зазначив Микола Клочко. – Тут працюють професіонали, якісне сучасне обладнання, правильно організований процес донорства».

За його словами, майже 4 000 мешканців області є Почесними донорами України, – це означає, що вони здали кров не менше 40 разів, або плазму – 60 разів. Тому області є ким пишатися. Донори Сумщини – гордість України.

Очільник області разом із дружиною Сніжаною здають кров уже вчетверте. Цього разу з нагоди свята для них провели екскурсію лабораторією і показали увесь процес не лише здачі, а й аналізу компонентів крові.

Також до обласного центру служби крові завітали жителі Сум та з різних куточків Сумщини. Для них співробітники служби крові, представники громадського донорського руху та друзі центру влаштували святковий концерт. Щоб здача крові з нагоди Міжнародного дня донора була не тільки корисною, а й приємною.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: