Суд скасував догану начальниці управління

15.06.2018

Апеляційний суд Сумської області скасував догану Ларисі Громак.

Минулого тижня адмінсуд визнав догану, винесену міським головою Глухова начальниці управління соцзахисту Ларисі Громак за торгівлю насінням у приміщенні управління сторонніми людьми, незаконним. Правда, Л. Громак – депутат опозиційної меру Мішелю фракції «Волі народу» – другий місяць як двічі звільнена з посади. Вона не втомлюється підкреслювати, що таким чином розбирається зі своїми опонентами європейський мер. Після першого звільнення вона відновилася через суд, але тут же була придумана нова схема звільнення: Громак нібито не пройшла атестацію.

Головою комісії, яка визнала її некомпетентною і рекомендувала понизити в посаді, була секретар міськради Олена Демишева. До речі, у середу, 13 червня, у Сумському окружному адмінсуді почнеться розгляд справи про припинення повноважень секретаря Глухівської міськради Олени Демішевої. Нагадаємо, депутати більшістю 12 квітня проголосували за її відставку, але вона продовжує ходити на роботу, не визнаючи рішень сесії.

Суд по бюджету Глухова продовжить засідання 18 червня. Якщо позов депутата А. Рябухи буде задоволений і суд зобов’яже мера опублікувати бюджет Глухова, місто отримає можливість робити капремонти й будівництво, готуватися до Нової українській школі та купувати медобладнання. Нагадаємо, депутати 1 березня ухвалили бюджет, але мер не хоче його легалізувати.

Джерело: nedelya.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: