7-річний хлопчик упав із двометрової висоти на дитячому майданчику

17.06.2018

У Роменському мікрорайні, на майданчику між школою №25 та дитсадком №33 «Маринка» хлопчик заліз на гірку, сів на її верхню частину і впав із висоти.

Падав він плазом, ударившись потилицею об землю. Матусі, що грали поруч із малечею, відразу ж почали метушитися біля дитини. Хтось дізнався адресу і побіг повідомляти рідним про те, що трапилося.

За словами очевидціі події, мами вдома не виявилося, а бабуся була десь неподалік, але не на майданчику. Поки її шукали, минув ще якийсь час, і лише потім викликали швидку.

«З моменту падіння дитини до приїзду швидкої пройшло хвилин 30, – каже мешканка мікрорайону, на очах якої все відбувалося. – Весь цей час дитина лежала і стогнала, скаржилась, що йому дуже боляче. Руками і ногами він рухав, значить, швидше за все, хребет цілий. Зате велика ймовірність черепно-мозкової травми – адже летів із двометрової висоти і вдарився головою об тверду поверхню! »

Швидка відвезла потерпілого в травмпункт обласної дитячої лікарні. Як з’ясувалося, хлопчикові 7 років. За словами лікаря Сергія Рябоконя, коли його на носилках доставили до приймального покою, він весь час стогнав, але прохання встати спокійно виконав. Після ретельного огляду у постраждалого діагностували забій з підозрою на перелом, тому запропонували лягти в стаціонар. Рентгенівський знімок показав, що всі кістки цілі, але все одно дитина цілий тиждень провела в лікарні під наглядом лікарів. За словами травматолога, на цьому тижні хлопчика випишуть додому.

Джерело: http://www.shans.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: