Професор СумДУ порівняв геїв зі свиньми

17.06.2018

Напередодні проведення гей-параду в Києві доктор філософських наук, завідувач кафедри філософії, професор СумДУ Іван Мозговий різко висловився щодо намірів влади легалізувати одностатеві шлюби. Осуджуючи наміри міністра узаконювати стосунки гомосексуалістів, він вдався до порівняння членів ЛГБТ-спільноти зі свиньми на селі.

“Ну нехай лесбоски виходять заміж за лесбосок, геї женяться на геях, гомосексуали кохають гомосексуалів, трансвестити створюють сім’ї з трансвеститами! Ми тут до чого? Намагається міністр-чоловік легалізувати все це – оженіть його сина на гомікові! Хоче цього чиновниця – видайте її дочку за лесбоску! Вони цього хочуть – хай подадуть приклад. Ми ж підемо на рибалку, аби всього цього не бачити! Якби можновладці були не ідіоти, вони б розуміли, що треба зміцнювати традиційну сім’ю, без якої суспільство розпадеться, а ЛГБТ хай самі вирішують свої проблеми! Чому їх рекламують на фоні розвалу наших основ вікової моралі? Господарка, яка вирощує на селі свиней, свою свиню злучає з кабаном чи свинею? Просто дивує дебілізм постановки питання!” – написав Іван Мозговий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Варто зауважити, що європейський курс, який обрала Україна, передбачає рівні можливості для всіх членів суспільства, а також толерантне ставлення до секс-меншин і захист їхніх прав. 14 країн світу з 22, де одностатевий шлюб узаконено, розташовані у Європі.

Нагадаємо, що Іван Мозговий уже не вперше дозволяє собі “колючі” висловлювання – публічно образив Олега Ляшка, звинуватив Генпрокурора Юрія Луценка у незаконному збагаченні, а нещодавно закликав поліцію “дубасити” європейських туристів, які приїхали вболівати за улюблені футбольні команди на Лігу чемпіонів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: