Сумська центральна районна лікарня відзначила 55-річний ювілей

17.06.2018

Сумська центральна районна клінічна лікарня відзначила знакову подію – 55-річний ювілей. З 1963 року медики у будні та свята не припиняють боротьбу за здоров’я пацієнтів, вкотре доводячи свою високу майстерність та відданість роботі.

Головний лікар Сумської центральної районної клінічної лікарні Володимир Поцелуєв говорить, що за цей період медичний заклад пройшов стрімкий шлях розвитку:

“Цікаві цифри: ми порахували, що за 55 років через стаціонар лікарні пройшло більше 430 тисяч хворих та через амбулаторно-поліклінічну службу – більше 8 мільйонів. Починала лікарня з 3-4 відділень у свій час (раніше працювали тільки хірургічні та терапевтичні відділення). Сьогодні ми ввели різні напрямки. Наприклад, у хірургічному відділенні працює проктологічна, травмато-ортопедична окрема служба, урологічна, судинна хірургія розвивається. І мені дуже приємно сказати, що наш колектив цілодобово працює над тим, щоб наша медична допомога була якіснішою та доступнішою. І сьогодні вже мешканці Краснопільського та інших районів звертаються до нас за допомогою”.

До 55-річного ювілею за підтримки регіональної влади у медзакладі відкрили нові кабінети теплолікування, реабілітації та лікувальної фізкультури,  а також оновлені приміщення для лікарів амбулаторно-поліклінчного відділення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: