У Сумах на Фестивалі ідей пригощали спагетті з апельсина

17.06.2018

16 червня в обласному центрі відбувся фестиваль ідей «Суми – місто майбутнього», на якому представили понад два десятка локацій. Відвідувачам демонстрували інноваційні технології та проводили різні майстер-класи. Приміром, тут  пригощали молекулярною їжею.

«Молекулярна кухня – це подача звичайних блюд в незвичайному форматі. Тобто ми подаємо мед у форматі ікри, спагетті з апельсина, губка-споник із зелені і канілоні» – розповіла учасниця заходу Інна Андрусенко.

Сумчанам пропонували покататися на віртуальних американських гірках, провести хімічні експерименти, взяти в руки пензлика, а також позайматися йогою.

«Весь фестиваль задуманий із тою метою, аби показати містянам, що ми класні. Ну, це така дуже проста ідея. Суми – це місто подій, місто інтелектуалів, підприємців, стартаперів. Людей, які можуть створювати новий світ і Суми майбутнього», – розповіла Ганна Швіндіна, організатор фестивалю ідей.

Фестиваль ідей «Суми майбутнього» – це проект- переможець громадського бюджету участі Сумської міської ради минулого року. Його вартість за кошторисом 198 тисяч гривень.

Джерело: http://tv.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: