“Водоканалівці” хочуть перекрити дорогу в центрі Сум

18.06.2018

На апаратній нараді в Сумській міськраді 18 червня знову розбиралися з колектором в районі «Лабаза» на Набережній р. Стрілки. Нагадаємо, що 1 квітня тут сталася велика аварія – верхня частина труби каналізаційного самопливного колектора зруйнувалася, земля просіла, сходи, що ведуть до магазину, обвалилися, і біля входу утворилася шестиметрова яма. Зруйнована каналізаційна мережа вимагає термінового капремонту. Але виконати роботи неможливо через об’єкти, побудовані з порушенням режиму охоронної зони (фактично на колекторі), без будь-яких погоджень і дозволів. Є й інші проблеми. Як заявив на нараді директор КП «Міськводоканал» Анатолій Сагач, тут треба взагалі перекривати дорогу – в районі «Макдональдса».

Але мер Олександр Лисенко відразу заявив: «Я забороняю це робити, тому що ми до цього не готові. Як мінімум тут буде транспортний колапс. У нас немає об’їзних шляхів – як тролейбуси проїдуть? Якби була закінчена тролея на Набережній р. Сумки, можна було б про щось говорити, але зараз немає … »

Тому Анатолій Сагач уточнив, що разом із фахівцями вони думають, як провести заміну комунікацій за допомогою проколу під трасою.

Джерело: http://www.shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: