У Верховній Раді розглядатимуть постанову про розпуск Конотопської міської ради?

18.06.2018

Міський голова Конотопа Артем Семеніхін записав відеозвернення у Фейсбуці, в якому заявив, що на цьому тижні у Верховній Раді України розглядатимуть постанову про розпуск Конотопської міської ради.

Таке ж повідомлення поширене і на сторінці лідера ВО”Свобода” Олега Тягнибока:

“Інформую Конотопську громаду: звернення отримали, наші народні депутати від ВО«Свобода» вже цього пленарного тижня подадуть депутатський запит з метою якнайшвидшого вирішення ваших справедливих вимог на найближчому пленарному засіданні”.

Варто зазначити, що 4 жовтня 2017 року мер Артем Семеніхін, секретар міської ради та представники окремих депутатських фракцій виступили у Верховній Раді. Вони закликали парламент якомога швидше поставити питання про розпуск Конотопської міської ради та призначити проведення позачергових виборів.

Нагадаємо, що працівники трамвайного управління влаштували безстрокову акцію протесту через відсутність зарплат. Понад тиждень у Конотопі не курсують трамваї.

Остання спроба провести продовження 26-ї сесії Конотопської міської ради 16 червня не відбулась через відсутність кворуму.

Джерело: https://topkonotop.com/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: