На Сумщині через борги відключили “UA:ПЕРШИЙ”

18.06.2018

Через велику заборгованість за ретрансляцію Сумська філія Концерну РРТ сьогодні відключила сигнал каналу UA:ПЕРШИЙ на 5 ТВК у м. Білопілля. Таку інформацію оприлюднила представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Сумській області Лариса Якубенко у Фейсбуці.

“За словами керівника Сумської філії Миколи Мельника трансляція сигналу UA:ПЕРШИЙ буде відбуватися тільки з 18.00 до 01.00 години.

Потужність передавача каналу UA:ПЕРШИЙ, встановленогно на вежі у м. Білопілля, дуже висока – 25 КВт. Білопілська вежа обслуговує центральну частину Сумської області, зокрема Білопілля та Білопільський район, Суми та Сумський район, Путивль та Путивльський район”, – повідомила представник Нацради.

За даними прес-служби Національного суспільного телебачення України, через несплату за трансляції зі сторони ПАТ “НСТУ” у  понеділок, 18 червня, призупинено аналогову трансляцію телеканалу “UA:Перший” через передавачі у містах Київ, Одеса, Дніпро, Вінниця, Тернопіль, Чернігів, Білопілля, Ізюм та Ковель.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: