Поліція затримала наркоділка, який сам тестував свій «товар»

18.06.2018

До поліції Середино-Будського відділення надійшло повідомлення про те, що один з місцевих жителів займається збутом марихуани. Це вирішили перевірити працівники сектору кримінальної поліції, які затримали 31-річного чоловіка саме під час оперативної закупки.

«Підозрюваним виявився місцевий житель, який окрім того, що зберігав наркотики вдома, тривалий час збував їх наркозалежним, – коментує Сергій Забозлаєв, начальник Середино-Будського відділення поліції. – У ході санкціонованого обшуку будинку, де він мешкав, поліцейські виявили 30 грамів марихуани та пристрій для її паління. Сам власник знайденого своєї провини не заперечував. Розповідав, що за рахунок свого ж захоплення ще й непогано заробляв».

Серед клієнтів затриманого поліцейські виявили і одного з його приятелів – раніше судимого за крадіжки та наркотики 36-річного чоловіка, вдома у якого в ході санкціонованого обшуку виявили білу порошкоподібну речовину, схожу на «Метадон», і так званий «бульбулятор». До того ж, під час перевірки правоохоронці встановили, що вдома у себе він збирав товаришів, із якими разом ін’єкційно вживав опій ацетильований. Крім того, на його подвір’ї виявили ще й насадження дев’яти рослин конопель.

Наркотики правоохоронці вилучили та направили на дослідження, за результатами яких будуть прийняті відповідні рішення. А за даними фактами в поліції слідчі відкрили кримінальні провадження за збут та зберігання наркотиків за ст. 309 та 307 Кримінального кодексу України, а також за ст. 317 – організація або утримання місць для незаконного вживання чи виготовлення наркотичних засобів. Обом приятелям загрожує покарання від п’яти до десяти років ув’язнення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: