У Сумах побільшало лікарів, з якими можна підписати декларацію

19.06.2018

Дві амбулаторії Центру первинної медико-санітарної допомоги № 1 з понеділка включились у кампанії «Обери свого лікаря», тож сумчанам можуть підписувати декларації з їхніми працівниками.

Як повідомила в. о. начальника відділу охорони здоров’я Олена Чумаченко, до штату Центру первинної медико-санітарної допомоги № 1 ввійшли лікарі первинної ланки міської клінічної лікарні № 1 та дитячої поліклініки № 1.

«У понеділок, 18 червня, переводимо медичних працівників первинної ланки з лікарні № 1 та дитячої поліклініки, і вони розпочнуть кампанію укладання декларацій», – сказала посадовиця.

Крім того, Олена Чумаченко зазначила, що Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2 створений, зареєстрований і наразі готується пакет документів на отримання ліцензії як того вимагає Міністерство охорони здоров’я України. Тільки після того як Центр отримає ліцензію, він зможе прийняти медичних працівників і вже опісля населення зможе укладати договори з лікарями.

Наразі у Сумах вже підписано 8556 декларацій. Варто зауважити, що таким показником не задоволені в обласному управлінні охорони здоров’я і просять керівництво Сум виконати обіцянки, дані Уляні Супрун.

Нагадаємо, до структури Центрів первинної медико-санітарної допомоги ввійшли структурні підрозділи, які надають нині первинну медичну допомогу у всіх лікувально-профілактичних закладах міста. До першого Центру включені структурні підрозділи міської клінічної лікарні № 1, міської клінічної лікарні № 4 та Центру первинної медико-санітарної допомоги № 3. До другого Центру – структурні підрозділи міської клінічної лікарні № 5 та поліклінічне відділення № 2 міської клінічної лікарні № 1.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: