Суд визнав, що мер Сум Лисенко – не корупціонер

20.06.2018

19 червня Апеляційний суд задовольнив скаргу Сумського міського голови Олександра Лисенка. Суд скасував рішення першої інстанції – Зарічного районного суду.

“Постанову судді Зарічного суду м Суми 25 квітня 2018-го року відносно Лисенка Олександра Миколайовича скасувати через неправильне застосування суддею  першої інстанції норм матеріального права, а провадження у справі  закрити на підставі п.1 частини  ст.247 КУ про адміністративні правопорушення у зв’язку з відсутністю в його діях складів адміністративних правопорушень”, – зазначив суддя апеляційного суду Сумської області Володимир Рунов.

Ця постанова оскарженню не підлягає.

Нагадаємо, суддя Зарічного районного суді Ірина Клімашевська 25 квітня оголосила постанову про закриття адміністративної справи в зв’язку з закінченням строку притягнення до адмінвідповідальності. Однак, постановою визнала Олександра Лисенка правопорушником. Судили Олександра Лисенка у справі стосовно протоколів про адмінпорушення, повязаних з корупцією. За версією прокуратури, на сесії міськради він голосував за призначення собі премії.

Джерело: http://tv.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: