Поліція завела справу на сумську рок-групу за оголений виступ

20.06.2018

Поліція Івано-Франківської області проводить розслідування справи за фактом виступу групи «Хамерман знищує віруси» під час фестивалю «Порто Франко», яке викликало великий резонанс серед прикарпатців. Як розповідає glavcom.ua, про це 19 червня заявив начальник Головного управління Нацполіціі в Івано-Франківській області Володимир Голубош: «Кримінальне провадження зареєстровано за фактом хуліганства, а не стосовно конкретних осіб. За результатами проведення першочергових слідчих дій і в подальшому буде встановлено, чи є тут склад кримінального злочину або адміністративного ». Начальник поліції Івано-Франківської області пообіцяв, що розслідування «буде об’єктивним».

У поліції зазначили, що про виступ «оголеної групи» глядачі висловили свою думку в соцмережах, заявивши про порушення норм суспільної моралі та християнських цінностей, «на що поліція зобов’язана була відреагувати».

Нагадаємо, 15 червня мер Івано-Франківська Руслан Марцинків заявив, що доручив освятити одну з локацій фестивалю Porto Franko після виступу групи «Хамерман знищує віруси». Його обурила форма співаків, які виступали майже оголеними.

Довідка: «Хамерман знищує віруси» – українська музичний гурт, заснований в 1996 році в Сумах. З оригінального складу групи залишилися двоє музикантів, які зараз і складають групу – Володимир Пахолюк (вокал, тексти) і Альберт (Олег) Цукренко (вокал, музика).

Джерело: http://www.shans.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: