На Сумщині чоловік два роки провів у рабстві, де його ледве не забили до смерті

20.06.2018

Степан Смирнов розповідає, що провів два роки у рабстві, де терпів знущання та побої. Чоловікові вдалося втекти, а вже на дорозі його підібрав небайдужий водій.

– Степан попросився до мене в авто, аби доїхати до Києва. По дорозі ми розговорилися, і він розповів свою історію. Тоді ми з дружиною вирішили, що його варто відвезти в лікарню, – розповідає Микола.

Жодних документів та родичів у Степана немає. Чоловік стверджує, що виріс в інтернаті, а потім директорка Тетяна Аркадіївна віддала його у рабство на Сумщину.

Інтернат, на який вказує Степан, знаходиться в селі Бабанка на Черкащині. Директорку цього закладу звати Надія і вона стверджує, що такого вихованця у них ніколи не було.

– Ми підняли всі архіви, ми передивилися все. У нас такої дитини, як Смирнов Степан не було ніколи. Я підняла всіх старожилів, які працювали в інтернаті і ніхто ніколи про нього не чув. А по-друге, йому не 25 років, як він стверджує, бо на фото чоловік виглядає старшим, – розповідає Надія Петрівна.

Також вона додала, що в інтернаті ніколи не працювала людина ім’я Тетяна Аркадіївна.

Ніколи Степана не бачили і в селі, де знаходиться інтернат. Хто насправді цей чоловік та де його документи – тепер з’ясовують правоохоронці. Заяву громадянина передали правоохоронцям Шостци – саме у цьому місті він начебто був у рабстві.

Відео за посиланням.

Джерело: https://fakty.ictv.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: