У ДТП на автодорозі Суми-Полтава постраждав пасажир “Мерседеса”

20.06.2018

Учора, близько 07:00, до чергової частини Сумського районного відділу надійшло повідомлення зі служби «103» про те, що на автодорозі Суми-Полтава, на відстані близько 4 км від с. Верхня Сироватка, сталася дорожньо-транспортна аварія, є потерпіла особа. 

На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група райвідділу.

«У ході проведення першочергових слідчих дій наші працівники встановили, що 39-ти річний водій автомобілю «Мередес», здійснюючи обгін на перехресті, не врахував безпечної швидкості для маневру та відстані між транспортними засобами, – коментує Андрій Сердюк, начальник Сумського районного відділу поліції. – Внаслідок цього й допустив бокове зіткнення з вантажним автомобілем «Рено», що рухався у попутному напрямку. За рулем вантажівки перебував 45-річний житель Київщини. Внаслідок ДТП пасажир автомобілю «Мерседес» отримав тілесні ушкодження різного ступеню важкості та був госпіталізований до Сумської обласної клінічної лікарні».

Інформація про факт ДТП працівники поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

На даний час проводяться необхідні слідчі дії, призначено ряд судово-криміналістичних та судово-медичних експертиз, направлених на встановлення всіх обставин події.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: