У центрі Сум замість проїзних почали продавати шаурму

20.06.2018

Ще на початку липня минулого року в Сумах біля закладу швидкого харчування «Макдональдс» почали облаштовувати нові зупинки європейського зразка. Як повідомив директор КП «Електроавтотранс» Віталій Однорог, дані зупинки з МАФами були встановлені в рамках інвестиційного договору без використання бюджетних коштів.

Трохи пізніше під час сесії Сумської міськради на розгляд депутатів було винесено питання про виділення землі КП «Електроавтотранс» під розміщення кіосків. Втім, при розгляді проекту-рішення, у деяких депутатів виникли питання: навіщо підприємству потрібні два кіоски для продажу квитків на одній зупинці? Також депутатам стало не до кінця зрозуміло, чому не було проведено конкурс на отримання права будівництва кіосків і зупинок, а також, чому не був оприлюднений інвестиційний договір, який визначає, на яких умовах інвестор вкладає свої гроші і що він одержує взамін.

Незважаючи на дебати, рішення про виділення землі під кіоски комунальному підприємству «Електроавтотранс» було підтримано з другої спроби більшістю голосів. Після цього один кіоск вкоре адаптували під продаж кави і, судячи з усього, тютюнових виробів, а другий – під продаж шаурми та іншого фаст-фуду. На останньому навіть з’явилася відповідна вивіска, однак після розголосу цього випадку в ЗМІ її тут же відразу демонтували.

Тим часом у кіоску без вивіски, прикрашеному святковими повітряними кульками, сьогодні почали продавати їжу. Однак, що найголовніше, обіцяних проїзних документів у жодному з кіосків досі так і не продають.

Джерело: 0542.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: