На Сумщині пройшов пивний фестиваль

21.06.2018

Вихідними на пляжі озера Чернеччина у місті Глухів провели «Вeer-fest». Це вже другий раз, перша спроба була минулого літа.

Фестиваль пива задуманий як легкий захід, з купою всіляких пляжних розваг для всієї родини. Організатори додали якісь нововведення в програму, для дітей були поставлені гірка, басейн і батути, у продажу було безліч солодощів. Безумовно, порадувала «пінна вечірка», коли в клубах піни могли вимазатися всі бажаючі. Для дорослих було проведено багато конкурсів, правда, брали в них участь не дуже охоче, люди вважали за краще спокійно відпочивати своїми компаніями. В одному з конкурсів головним призом був сертифікат на безкоштовну фотосесію в студії KristallPhoto, тому дівчата підбадьорилися.

Кажуть, кількість присутніх на фестивалі збільшилася в 3 рази у порівнянні з минулим роком, особливо багато людей було в суботу – понад тисячу осіб. Так що, схоже, формат відпочинку обраний правильно, глухівчани відреагували присутністю.

Як стало відомо, організатори вирішили не затягувати з наступним фестивалем і обіцяють в середині липня провести ще один «Beer-fest».

Джерело: nedelya.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: