У парку ім. Кожедуба незаконно використовують землю

21.06.2018

Сумською місцевою прокуратурою вживаються заходи представницького характеру з метою повернення у комунальну власність з незаконного користування земельних ділянок, розташованих на території парку культури та відпочинку ім. І. М. Кожедуба.

«З’ясовано, що земельні ділянки площею близько 10 га та вартістю близько 11 мільйонів гривень незаконно використовуються приватним підприємством, оскільки договір їх оренди закінчився ще у 2015 році та у встановленому законом порядку його дія не продовжувалася», – розповів заступник керівника Сумської місцевої прокуратури Володимир Мороз.

Враховуючи, що парк ім. І. М. Кожедуба має велике значення як центр масового відпочинку та дозвілля не тільки жителів міста Суми, а й для мешканців всієї Сумської області, питання щодо законного використання земель на його території становить як суспільний, так і державний інтерес.

З метою поновлення інтересів держави Сумською місцевою прокуратурою пред’явлено позов до господарського суду м. Києва в інтересах Сумської міської ради до Товариства з обмеженою відповідальністю про повернення земельних ділянок.

Ухвалою суду провадження у справі відкрито, її розгляд на цей час триває.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: