Вранці в кооперативі горіли гаражі

22.06.2018

21 червня о 8:50 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в гаражному кооперативі по вул. Паркова, в м. Шостка. Про пожежу повідомив власник сусіднього гаражу, який побачив дим з-під покрівлі споруди.

На місце події було направлено черговий караул 4-ї та 5-ї Державних пожежно – рятувальних частин. По прибуттю було встановлено, що в одному з гаражів горить покрівля, існувала загроза подальшого поширення вогню на поруч розташований гараж, а також автомобілі, які в них знаходились. Вогнеборці одразу приступили до гасіння пожежі і одночасно з цим організували буксирування автомобілів з охоплених полум`ям гаражів.

Для безперебійної роботи пожежні автомобілі довелось дозаправляти від пожежного гідранта, який знаходився на відстані 4 км від осередку горіння. Витративши на гасіння 10 тон води о 09:17 пожежу було локалізовано, а о 10:09 повністю ліквідовано. Внаслідок загоряння пошкоджено покрівлю двох гаражів на площі 46 кв. м. Завдяки оперативним та злагодженим діям рятувальників від знищення врятовано три гаражі та два автомобіля.

Всього до ліквідації було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 8 чоловік особового складу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: