Селяни запідозрили вбивство через закривавлений совок

24.06.2018

У селі Перемога Глухівського району знову сталася трагедія. «Льоня зайшов до сусіда Діми в гості, але щойно переступив поріг – обімлів: на підлозі лежав господар будинку і п’яний спав, – розповіла місцева мешканка.

– Руки і сорочка – все в крові, поруч валявся закривавлений металевий совок. У цьому ж будинку було знайдено мертвим ще одного чоловіка, теж з нашого села ». Селяни кажуть, що сусіди відразу ж викликали поліцію, слідчо-оперативна група взяла відбитки пальців господаря оселі, і результат експертизи показав, що вони збігаються з тими, що на совку. Перемогою миттєво поширилася новина про скоєне вбивство: мовляв, п’яний Дімка вбив совком Толика.

Обидва зловживали спиртним, ніде не працювали, сімей не мали. Дмитро проживав зі старенькою матір’ю, а Анатолій був квартирантом у свого товариша. Більш того, останній мав проблеми зі здоров’ям – був інвалідом, пересувався то з паличкою, то на милицях.

Голова сільради с. Перемога Віктор Гапич підтвердив: «Дійсно, обидва вели аморальний спосіб життя і не отямилися, незважаючи на поважний вік. Покійному було 59 років, його товаришу по чарці – 60. В той день вони разом сиділи і випивали, посиденьки закінчилися трагедією. Поруч із Дмитром лежав закривавлений совок, і люди вирішили, що це знаряддя вбивства. Але це не так. Леонід просто перебрав і не впорався з кількістю випитого алкоголю».

За словами глухівських правоохоронців, ніякого вбивства не було. Чоловік помер від алкогольної інтоксикації. Більш того, ніхто не підозрює Дмитра в скоєнні тяжкого злочину, і всі запевнення жителів села Перемога – не більш ніж домисли, які не мають під собою ніяких підстав.

Джерело: http://www.shans.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: