Волейболу на Сумщині бути! А сумським волейболістам – у Суперлізі

27.06.2018

Голова облдержадміністрації Микола КЛОЧКО спільно з представниками обласної та міської ради, громадською організацією «Федерація волейболу Сумської області» підписали Меморандум щодо розвитку волейболу у Сумській області

 Як поділився очільник області, він і сам багато років займався волейболом та був вихованцем дитячої юнацько-спортивної школи, тому підписання Меморандуму щодо розвитку саме волейболу є дуже значимим для нього.

Нагадаємо, на Сумщині раніше існувала волейбольна команда «Суми-Хімпром», яка кілька років тому розпалася через недостатнє фінансування. Згодом за рахунок фінансування з обласного і міського бюджетів, фінансової підтримки народних депутатів від Сумщини і обласного депутатського корпусу, команда брала участь у Вищій лізі, де і стала однією з кращих. Тепер волейболісти представлятимуть Сумщину у Суперлізі.

«Ми усі з вами розуміємо, що на рівні Суперліги волейбольній команді необхідне і відповідне фінансування – це форма, інвентар, тренувальні збори,  проживання, транспорт тощо. Саме тому ми сьогодні за підтримки міської влади, народних депутатів, обласної ради і облдержадміністрації підписуємо цей Меморандум, який забезпечить подальший розвиток волейболу на Сумщині», – зазначив Микола КЛОЧКО.

Учасники зустрічі зазначали, що останнім часом в області вже проведені заходи, спрямовані на підтримку розвитку волейболу. Зокрема восени спільними зусиллями влади і народних депутатів відремонтували волейбольний зал у Сумській дитячій юнацько-спортивній школі, а нещодавно відкрили нові волейбольні майданчики у зоні відпочинку в обласному центрі.

Кожна зі сторін підписання Меморандуму поставила підпис на кожному з чотирьох екземплярів, а після всі закріпили початок співпраці рукостисканням.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: