Активіст-ляшківець принизив матір на очах дитини

27.06.2018

У Конотопі радикал Спартак Сергієнко влаштував принизливу сцену у присутності маленької дитини. Помітивши у парку на лавочці секретаря міськради Олену Багрянцеву, він завів розмову, розпитуючи, хто її побив. За словами мера Артема Семеніхіна, під час сутичок біля трамвайного управління 27 червня на неї підняв руку депутат Олександр Кирій, після чого посадовиця знаходиться на лікарняному.

Жінка відмовлялася вести бесіду з радикалом, пояснюючи, що заява в поліцію написана, тож нехай правоохоронці розбираються, у тому, що сталося.  На слова Багрянцевої про те, що вона не бажає спілкуватися із Сергієнком, бо не поважає його, пролунали закиди про “воспаление хитрости” та звинувачення у брехні.  Радикала ані  трохи не зупинило те, що поруч із Оленою знаходився її син і чув ці політичні розбірки. Врешті секретар вирішила забрати дитину і піти геть від скандального активіста, але почула наостанок “сволотівська бригадка в строю” і погрози “ми вас винесемо з міста на вилах…”

Відео агресивного “допиту” секретаря Спартак Сергієнко виклав на своїй сторінці у Фейсбуці, демонструючи власну неприйнятну поведінку.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: