На Сумщині вперше привітали правоохоронців з Днем Національної поліції України

06.07.2018

Під час урочистостей в обласній філармонії голова облдержадміністрації Микола КЛОЧКО привітав керівництво, особовий склад, ветеранів Головного управління Національної поліції України у Сумській області з професійним святом, яке у цьому році відзначається вперше.

«У повсякденній роботі ви демонструєте високий професіоналізм, мужність, відданість справі та службовому обов’язку. Люди, які працюють в Національній поліції – наша гордість і слава», – наголосив голова облдержадміністрації і зазначив, що правоохоронці Сумщини мають високі показники своєї роботи.

За словами Миколи Клочка, обласна влада, розуміючи важливість української поліції, не залишається осторонь і всіляко сприяє її розвитку. Так, за сприяння облдержадміністрації у 2017 році Головному управлінню Нацполіції в Сумській області було виділено майже 1 млн. гривень, уже в цьому році – 1 млн. 850 тисяч гривень. Кошти були спрямовані на забезпечення систем життєдіяльності майже всіх напрямків, якими опікується поліція Сумщини задля забезпечення стабільності та дотримання правопорядку в регіоні.

Очільник області подякував поліцейським за вірність громадянському обов’язку та відданість Українському народові і вручив грамоти голови облдержадміністрації кращим правохоронцям.

Нагадаємо, нове професійне свято – День національної поліції України відзначають 4 липня відповідно до Указу Президента України від 4 квітня 2018 року № 97.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
22.04.2024 Вночі зафіксовано обстріл Середино-Будської громади

Коментарі: