У Сумах прибрали атракціон, після спуску з якого помер 20-річний хлопець

06.07.2018

Як уже повідомляли “Сумські дебати”, після спуску на надувній гірці в озері Чеха помер 20-річний хлопець. За три дні після цього, гірку прибрали.

Медики розповіли, що на момент приїзду «швидкої» юнака з води вже витягли.

“За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження, за ч. 1 ст. 115 Кримінального Кодексу України – це вбивство, ведеться досудове розслідування», – повідомив Володимир Крупецьких, старший інспектор відділу комунікацій ГУ Нацполіції Сумщини.

Хто з підприємців орендував надувну гірку – у обласному управлінні держпраці інформації немає.

“Для цих атракціонів основним нормативним документом є Постанова 1107 Про затвердження порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію устаткування з підвищеної небезпеки. Інші – мають відповідати загальним правилам охорони праці. У даному випадку ми говоримо про надувну горку і вона не є устаткуванням підвищеної небезпеки. Вона має відповідати загальним вимогам з охорони праці. Щодо суб’єкту господарювання, якому належить ця горка – в Управлінні держпраці наразі не має інформації , адже нещасний випадок стався із відвідувачем. І до нас інформація надходить, якщо поліція звернеться”, – сказала Вікторія Жаловага, речник Управління Держпраці в Сумській області.

Джерело: http://tv.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: