Жінка намагалась відкупити доньку за ДТП, якої не було

08.07.2018

Зловмисниця представилась поліцейською та розповіла, що її донька вчинила ДТП, в якій постраждала дитина. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.

Поліцейським потерпіла розповіла, що вдень на її мобільний надійшов дзвінок від незнайомої жінки. Остання представилась працівником поліції та розповіла, що її донька вчинила ДТП, в якій постраждала дитина.

Тому, аби уникнути кримінальної відповідальності, запропонувала допомогти потерпілим грошима на лікування. Після чого додала, що останнім часом в поліції дійсно є така практика. І якщо вона зараз знайде гроші та перерахує їх на рахунок потерпілих, у відношенні її доньки в поліції не відкриватимуть кримінального провадження.

Жінка відразу погодилась на пропозицію аферистки. Проте спочатку намагалась додзвонитись доньці. Але коли всі спроби виявились марними, швидко пішла до банкомату та перерахувала обумовлені 10 тисяч гривень.

За даним фактом в поліції вже відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: