Лисенко обурився тим, що центральною вулицею Сум неможливо пройти через “стихійників”

09.07.2018

На апаратній нараді в мерії обговорювалося питання засилля стихійної торгівлі в центрі Сум, зокрема на вулиці Набережної р. Стрілки.

Заступник міського голови Ольга Волошина доповіла, що кожного тижня здійснюються рейди, аби ліквідувати стихійну торгівлю на цій вулиці, і складаються адмінпротоколи на тих, хто не має дозвільних документів на торгівлю. Що ж до вилучення продукції, то тут міська влада діє лише в межах своїх повноважень.

«По вул. Набережна р. Стрілка вже зовсім неможливо пройти. До того ж неприпустимо, коли продуктами харчування торгують прямо на тротуарах. При цьому відсутні будь-які документи, які підтверджували б якість цих продуктів. Тому чекаю від вас пропозицій щодо того, як ми можемо реально впливати на тих, хто не лише завдає незручностей сумчанам, але й наражає їх на небезпеку», – зауважив мер, даючи доручення відповідальним посадовцям.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: