Щепкінці завершили 85-й театральний сезон

09.07.2018

На завершення ювілейного театрального сезону служителі Мельпомени підготували для глядачів прем’єрну концертну програму майстрів мистецтв «Зірки! – На сцену…». У виконанні артистів були представлені як класичні композиції з улюблених оперет, мюзиклів, опер, балету за творами Імре Кальмана, Фредеріка Лоу, Жака Оффенбаха, Жоржа Бізе, Петра Чайковського, так і сучасні варіації зарубіжних та українських авторів: Марії Яремчук, Ігоря Поклада, Джона Гробана та інших. Яскраві хореографічні композиції були представлені глядачам у виконанні артистів балету.

Керівники і артисти Сумського обласного академічного театру драми та музичної комедії імені М.С.Щепкіна, шанувальники їхньої творчості відзначають, що ювілейний 85-й театральний сезон був насиченим яскравими художніми знахідками і доволі успішним. Знаковими виставами сезону стали: антиапокаліптична феєрія «Лісова пісня» Лесі Українки, новорічна казка «Різдвяна історія» Ч.Діккенса, абсурд «Танго» С.Мрожека, комедійна гра «Відключені» за п’єсою М.Панича «Спостерігач», комедія «Смішні гроші» Р.Куні.

Всього було підготовлено дев’ять різнопланових, абсолютно унікальних у мистецькому сенсі, прем’єр, продовжена активна гастрольна діяльність. Зокрема, щепкінці побували на гастролях у містах Чернігів, Чугуїв, Полтава, Миргород, Харків, Київ, взяли участь у десяти всеукраїнських та міжнародних конкурсах і фестивалях.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: